Onze werkwijze

Kenmerkend voor onze werkwijze is onze professionaliteit, flexibiliteit en efficiency. We werken uitsluitend met ervaren monteurs. Aanpakkers, maar ook mensen die meedenken en tijdig signaleren als de situatie daarom vraagt. Uw succes is ons succes, daarvan is iedereen zich bewust.

Iedere ploeg wordt aangestuurd door een voorman. Hij bewaakt de voortgang, onderhoudt de contacten en zorgt ervoor dat het project conform tekening en tijdsplanning wordt opgeleverd. Onze monteurs hebben veel werkervaring. Dit betekent dat zij efficiƫnt werken en inzicht hebben. Ze denken mee, signaleren fouten en kijken samen met u naar de beste mogelijke oplossing.

Veiligheid
Vanzelfsprekend zijn onze monteurs voorzien van de juiste gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidscertificaten. Dat geldt desgewenst ook voor veiligheidsmiddelen zoals randbeveiliging of de inzet van een hoogwerker of verreiker.

Projectprijzen
Wij werken zoveel mogelijk met vaste projectprijzen. Zo bieden we duidelijkheid vooraf. U kunt hierop uw marge maken en zo het zonneproject binnenhalen. Wat ons betreft een win-win situatie. Interesse? Vul het projectaanvraagformulier in. We laten zo snel mogelijk weten wat wij voor uw project kunnen betekenen.